
Zuppa di Pomodore
Vegetarische zelfgemaakte tomatensoep
Deze tomatensoep wordt ambachtelijk gemaakt. In blokjes gesneden tomaten uit Italië samen met tomatenpuree. Gebakken in extra vergine olijfolie verse ui, wortel, courgette, Italiaanse kruiden, een beetje knoflook en peper geven de smaak van thuis. Er worden alleen vegetarische ingrediënten gebruikt. U kunt deze soep ook verfijnen met verse room of crème fraîche. Voor een hele bijzondere smaakbeleving smaakt deze soep heel goed met een scheutje grappa.
Land | Duitsland |
---|---|
Jaar | Nee |
Ingredienten | Courgette, Extra vegine olijfolie, Italiaanse kruiden, Knoflook, Peper, Tomaten, Tomatenpuree, Verse ui, Wortel |
Inhoud | 450 ml |
Alcohol | Nee |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Ja |
Biologisch | Ja |
Zicht-kleur | Rood |
Geur | Kruidig |
Afdronk | Tomaat |