
Vijgen-Balsam Azijn-Dressing
Fijne zuren in combinatie met vijgen-aroma
Zoals ook Aceto Balsamico en zijn witte broer Balsamio Bianco worden ook Vruchten-Balsam-Dressings méér en méér geliefd. De fijne zuren in combinatie met het typishe vijgen-aroma en de zachte zoetheid van deze azijn-specialiteit, welke alleen met de ingrediënten wordt vervaardigd, resulteren in een heerlijk fruitig zoet-zuur-spel met volledig nieuwe toepassingsmogelijkheden. Balsamico Bianco, vijgensap, vijgen extract, druivenmost en glucose verenigen zich tot een dikke vloeibare compositie en bewijzen de lichte geur, de volheid en de tere zoetheid van deze vijgen-balsam. Vijgen bevatten een concentratie van 11 belangrijke vitaminen en bevatten de hoogste alkalische waarde van alle levensmiddelen en zijn uitstekend geschikt voor neutraliseren van zuurhoudende spijzen. Deze eigenschap maakt vijgen-balsam zo gezond. Bij onze vijgen-balsam combineren de zuren van de azijn en de zoetheid van de vijgen op wonderbaarlijke wijze en nodigen de ambiërende keuken uit tot absoluut nieuwe smaakbelevenissen. Azijnliefhebber drinken deze vijgen-balsam met hartstocht, want het is ook zeer geschikt als degestief. Hij combineerd uitstekend met verscheidene kruiden en hij verfijnd zauzen, dips, verse bladsalades en fijne antipasti. Zeevruchten en fruit-salades krijgen door deze balsam een extra dimensie.
Land | Duitsland |
---|---|
Jaar | 2026 |
Ingredienten | Antioxidant, Geconcentreerde druivenmost, Glucose, Sulfiet, Vijgensap uit concentraat, Witte balsamico azijn |
Inhoud | Nee |
Alcohol | 0 % Vol. |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Nee |
Biologisch | Nee |
Zicht-kleur | Bruin |
Geur | Zoet/zuur |
Afdronk | Aromatisch |