Truffel pastagerecht

Totaalpakket incl. 1 fles wijn CVC én gratis kookboekje VoorTruffelijk 

Ingrediënten voor 4 personen:

- 250 Gr pappardelle eierpasta - 30 Gr Witte wintertruffel boter - Zout Voor de gevogeltecrème - Liter kippenbouillon - 150 Gr boter - 75 Gr mascarpone - 30 Gr eekhoorntjes witte wintertruffel puree - 25 Gr gedroogde eekhoorntjesbrood - Zout en peper uit de molen - Geraspte Parmezaanse kaas 18 maanden 

Voor bereiding zie gegevens

Thuisbrengen in Den Bosch e/o doen we ook gratis

Op voorraad
Artikelnummer
1
€ 57,75

Gratis levering vanaf € 50, anders € 7,95

Levering binnen 48 uur

Deskundig advies in onze winkel.

Altijd een uniek en persoonlijk kado.

Bereiding gevogeltecrème
Kippenbouillon op half laag vuur tot drie kwart laten inkoken (duurt wel een half uurtje). Laat gedroogde eekhoorntjesbrood 15 minuten wellen in lauwwarm water en voeg ze uitgeknepen en kleingesneden toe aan de kippenbouillon. Voeg al roerend op laag vuur kleine klontjes koude boter toe. Voeg mascarpone toe en meng tot een gladde crème ontstaat. Voeg de eekhoorntjes witte wintertruffel puree al roerend toe. Haal pan van het vuur en laat inhoud trekken.

Bereiding pappardelle pasta
Kook pasta in 2 minuten gaar in water met een snufje zout. Giet het water af en meng klontjes witte wintertruffel boter doorheen.

Serveren gerecht
Verwarm gevogeltecrème in een middelgrote sauteerpan op laag vuur. Voeg de warme pappardelle toe aan de crème en bedek de linten er voorzichtig mee. Laat 3-4 minuten zachtjes doorwarmen. Serveer de pasta in diepe warme pastaborden samen met de geraspte Parmezaanse kaas.

Wijnadvies van onze Vinoloog:
Alvi’s Drift CVC reserve, Zuid Afrikaanse Combi van een beetje houtgerijpte Chardonnay, Viognier en Chenin Blanc

Eventueel extra serveertip: serveer naast de pasta een kabeljauwhaasje toe.


Meer informatie
Land Nee
Jaar Nee
Ingredienten Nee
Inhoud Nee
Alcohol Nee
Allergenen Nee
Vegetarisch Nee
Biologisch Nee
Zicht-kleur Nee
Geur Nee
Afdronk Nee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!