
Sugo all Basilico
Vegetarische zelfgemaakte tomaten saus met verse basilicum
Deze tomatensaus met basilicum is een ideale aanvulling voor onze gastronomische pasta uit Italië. Het maakt gebruik van verse uien, gesneden tomaten blokjes, extra vergine olijfolie, zeezout, kruiden en specerijen. Smaakversterkers en concerveringsmiddelen zijn niet gebruikt. De saus is zeer geschikt voor vegetarische gerechten maar past ook bij vis en wit vlees. Geopende potten moeten in de koelkast worden bewaard en binnen 5 dagen worden geconsumeerd.
Land | Duitsland |
---|---|
Jaar | 2026 |
Ingredienten | Basilicum, Chili peper, Extra vegine olijfolie, Gedroogde oregano, Knoflook, Rietsuiker, Stukjes tomaat, Tomatenpuree, Verse uien, Zeezout |
Inhoud | 360 ml |
Alcohol | Nee |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Ja |
Biologisch | Ja |
Zicht-kleur | Rood |
Geur | Kruidig |
Afdronk | Tomaat |