
Spaanse Brandy
Spaanse brandewijn
Deze Spaanse Brandy is echt een goed alternatief voor degene die rekening houden met de eigenzinnige smaak van cognac
Brandy is de Engelse banaming van brandewijn. Brandewijn moet minstens 6 maanden in eikenhouten vaten (vaten onder 1000L capaciteit) of 12 maanden gerijpt zijn als de capaciteit groter is! (Het verschil van brandewijn is dat brandewijn niet per definitie gerijpt moet zijn). Het minimum alcoholgehalte bedraagt 35 procent Vol. De benaming wijnbrand (brandewijn) werd overigens rond de eeuwwisseling door Hugo Asbach uitgevonden. De Spaanse Brandys onderscheiden zich door hun uitzonderlijke zachtheid en mildheid. Deze Spaanse Brandy is echt een goed alternatief voor degene die rekening houden met de eigenzinnige smaak van cognac.
Land | Spanje |
---|---|
Jaar | Nee |
Ingredienten | Caramel, Kleurstof |
Inhoud | 500 ml |
Alcohol | 38% Vol. |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Ja |
Biologisch | Nee |
Zicht-kleur | Licht bruin |
Geur | Romig vol |
Afdronk | Vol en lang |