
Chocolade pasta
Eierpasta met cacao
Eierpasta met cacao smaak. Bewaar het op een koele en droge plaats.
Recept: Snijd eekhoorntjesbrood of oesterzwammen in stukjes en bak ze in een ruime pan met roomboter. Voeg slagroom en gorgonzola toe en kook dit langzaam gedurende 1 minuut. Kook de chocolade pasta in kokend water. Giet de chocolade pasta af en voeg deze toe aan de saus. Laat het geheel gedurende 2 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.
Land | Duitsland |
---|---|
Jaar | 2026 |
Ingredienten | Cacaopoeder, Durumgriesmeel, Eieren, Lecithine, Poedersuiker, Soja |
Inhoud | 500 gr |
Alcohol | Nee |
Allergenen | Gluten |
Vegetarisch | Ja |
Biologisch | Nee |
Zicht-kleur | Donker bruin |
Geur | Naturel |
Afdronk | Nee |